Добре дошли в нашия сайт, посветен на органичната красота! Ние сме ентусиасти, обединени около идеята, че красотата трябва да бъде не само външна, но и здравословна и устойчива. Нашият сайт е вашата една спирка за всичко, което трябва да знаете за органичната красота – от съвети за кожен режим и рецепти за домашни маски, до обзори на продукти и интервюта с експерти в тази област.

Нашата Екип

Ние сме млад и динамичен екип от журналисти, исследователи и експерти в областта на органичната красота. Всеки от нас има уникален поглед към темата, но всички сме обединени около една и съща мисия: да направим органичната красота достъпна и разбираема за всеки.

Нашата Мисия

Нашата мисия е да образоваме и вдъхновяваме. Искаме да покажем, че е възможно да се грижите за себе си, като същевременно зачитате природата и околната среда. Ние се стремим да предоставим информация, която е научно обоснована, лесно разбираема и приложима в ежедневния живот.

Свържете се с Нас

Ако имате въпроси, предложения или идеи за сътрудничество, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме отворени за диалог и винаги търсим начини да се развиваме и подобряваме.

Благодарим ви, че сте тук. Надяваме се, че ще намерите това, което търсите, и ще станете част от нашата растяща общност!

С любов и уважение,
Екипът на newderma.bg

newderma.bg

Добре дошли в нашия сайт, посветен на органичната красота!

Ние сме ентусиасти, обединени около идеята, че красотата трябва да бъде не само външна, но и здравословна и устойчива.