10 пъти по-добра абсорбация с нано апликатора

Какво представлява нано апликаторът?

New Derma Stick е революционен уред за лице. С апликатора с 12 микро игли може да извършвате скъпоструващи козметични процедури в собствения си дом, без това да влияе негативно на бюджета Ви, а резултатите да са същите като след посещение на дерматолог.

 

Освен че с New Derma Stick може да избирате дълбочината на проникване на иглите и това дали да третирате леки кожни несъвършенства, резултатите са видими и при по-сериозни такива. Най-голямото преимущество на New Derma Stick е това, че той не е поредният уред, който да купите и да забравите в шкафа. След приключване на терапията с апликатора с 12 микро игли, New Derma Stick може да се използва и по още един начин. Това го прави изключително многофункционален и ефективен.

 

За ежедневната грижа за кожата на лицето може да използвате нано апликатора. Той представлява специален накрайник, който се използва заедно с ежедневните Ви козметични продукти и е идеално средство за продължаване на терапията на лицето след апликатора с 12 микро игли. Нано апликаторът се използва по същия начин, като апликатора с 12 микро игли. Той напълно безболезнено отваря в кожата над 2 милиона нано каналчета, 1000 пъти по-малки от микро отворите на микро иглите. Нано апликаторът може да се използва всекидневно с козметични кремове и масла, като подобрява абсорбацията на кожата над 10 пъти, като позволява на съставките им да проникнат по-дълбоко в епидермиса и да действат много по-силно.

 

 

derma3

 

Технологията, която седи зад нано апликатора е на изключително високо ниво. Той е произведен от  медицинска стомана като иглите са с дължина само 120 микрона, като докосва кожата с диаметър по-малък от 80 нано единици, което е пъти по-малко от широчината на порите на кожата.

 

Нано апликаторът е безопасен, безболезнен и неинвазивен. Може да се използва с всички видове козметични продукти, не причинява раздразнение или зачервяване на кожата и е незаменим помощник за нанасяне на грижата за кожата всеки ден.

 

Начин на използване:

 

Нано апликаторът се използва като се отстрани апликаторът с 12 микро игли от New Derma Stick и на негово място се постави нано апликаторът. След това уредът се включва и се използва по идентичен начин на този, по който се третира кожата с апликатора с 12 микро игли. Важно е кожата да е чиста, без грим и козметични продукти по нея. Нано апликаторът може да се използва върху цялото лице, той не причинява раздразнение или зачервяване на кожата. След като употребата му приключи на повърхността на кожата са се отворили милиони нано каналчета, който повишават абсорбацията на кожата над 10 пъти. Обикновено едва 0,3 % от активните съставки имат ефект върху дермата, но след третиране на кожата с нано апликатора този процент рязко се повишава, което прави козметичните продукти, които използвате много по-ефективни. Добре е при нанасяне на крем или серум да правите потупващи движения по кожата, а не просто да го размажете върху нея. Това е класическа техника, която може да видите в козметичните салони. Кожата Ви ще е много по-тонизирана и свежа, а New Derma Stick ще стане задължителен помощник във вашата ежедневна грижа за кожата.

Ето кратко видео за това как действа Derma Stick:

Коментари

коментари